info@samenlerenindewijk.nl                ma-vrij: 0165-555915

Advies

Opleidingsadvies

Wil je werken en leren in de zorg? Loop je al een tijdje rond met het idee voor een carriere-switch? Gaat jouw zorghart sneller kloppen bij de gedachte om een of ander scholingstraject in de zorg te volgen? Of heb je misschien andere vragen? Dan kun je bij ons terecht.

Waarom doen wij dit

De Kruisvereniging wil dat de juiste mensen op de juiste plaats komen, zodat de inwoners van West-Brabant zich gelukkig prijzen met jou! En… ook belangrijk: dat jij gelukkig bent in je werkomgeving. De kennis en ervaring van de Kruisvereniging op het gebied van de zorg is groot, zowel in de thuiszorg als de zorg in een instelling. Daarnaast heeft de Kruisvereniging een onafhankelijke positie in de zorgwereld omdat zij geen zorgaanbieder is. Wij kunnen jouw belang dus écht centraal stellen. We vinden het belangrijk dat het advies wat je krijgt, afgestemd is op jouw talenten, mogelijkheden en wensen.

Hoe werkt het?

  1. De opleidingscoach zal z.s.m. contact met je opnemen per telefoon of email.
  2. De opleidingscoach maakt samen met jou een afspraak en gaat met jou in gesprek.

Wat doet de opleidingscoach?

Samen met de opleidingscoach ga je het gesprek aan, over waar jouw interesses liggen, wat jij wilt bereiken en wat je wilt worden. De opleidingscoach heeft jarenlange ervaring als docent en in de zorg. De coach kan jou goed adviseren en jou een bredere kijk geven over wat er allemaal mogelijk is.

MELD JE NU AAN ALS LID VAN DE KRUISVERENIGING!

Help ons de zorg te veranderen door samen en van elkaar te leren