info@samenlerenindewijk.nl                ma-vrij: 0165-555915

Bijeenkomsten

Themabijeenkomsten

Het is je vast niet ontgaan dat er in jouw wijk regelmatig themabijeenkomsten zijn over verschillende aspecten van de zorg. Zo organiseerden wij al middagen met als thema ‘Diabetes en Bewegen’, ’Hulpmiddelen bij het aantrekken van steunkousen’ en ‘Oogdruppelen met behulp van een speciale bril’. Tijdens zo’n themabijeenkomst, word je bijgepraat en geïnformeerd door verschillende professionals (denk hierbij aan fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, diëtisten, en wijkverpleegkundigen) over een bepaald zorgthema. Onder het genot van koffie/thee en iets lekkers, kom je – vaak ook spelenderwijs – van alles te weten over het onderwerp. Deze gezellige en informatieve bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk en gratis bij te wonen.

Planning Themabijeenkomsten

Themabijeenkomsten bijwonen zijn gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig. Heb je vragen over een themabijeenkomst dan kun je mailen info@samenlerenindewijk.nl of bellen naar 0165-555915.

DatumTijdOmschrijvingLocatieAanmelden
19 juli 202313.30 uurWe schuiven aan bij de stamtafel. Met het delen van de koers van de kruisvereniging met Samen leren in de Wijk door Joke Voermans wordt deze middag ook het Aantrekken van steunkousen met diverse hulpmiddelen en de druppelbril geoefend. Als experts zijn aanwezig: wijkverpleegkundige Anika Kerstens en ergotherapeute Amy Nooijens aanwezig.Dorpshuis de Schalm, Herelsestraat 100, HeerleFoto's bekijken
15 augustus 202313.30 uurVoor-en nazorg bij een staaroperatie: wat dient u te weten en te kunnen? Een Physician asssitant van de Bravis-polikliniek oogheelkunde en de wijkverpleegkundige gaan in op al uw vragen. En delen hun kennis en ervaring zodat u weet wat u te wachten staat. Het toepassen van de druppelbril zal een van de vaardigheden zijn die geoefend worden op deze middag.Wijkgebouw, Julianalaan 4 in OudenboschGraag per email info@samenlerenindewijk.nl of per telefoon 0165-555915
28 september 202313.30 uurOp uitnodiging van KBO Lepelstraat schuiven we aan bij de bijeenkomst vanaf 13.30 uur .
Met het delen van de koers van de kruisvereniging met Samen leren in de Wijk door Joke Voermans wordt deze middag ook het Aantrekken van steunkousen met diverse hulpmiddelen en de druppelbril geoefend. Als experts zijn aanwezig: de wijkverpleegkundige en een ergotherapeute aanwezig
Lepelstraat, adres volgt later.Niet nodig.
5 oktober 202313.30 uurAantrekken Steunkousen en diverse HulpmiddelenDe Vaert,
Piet Snoeijersstraat 2
Steenbergen
Niet nodig.

Liever een cursus volgen?

Wil je liever een cursus volgen, en na afloop een certificaat van deelname ontvangen? Klik dan op de knop hieronder om een cursus uit te kiezen. En als er geen plek is, dan plannen we de cursus gewoon opnieuw in. Kom er bij!

Of een diplomaopleiding?

Leren doe je toch niet in de schoolbanken! Kom en ontdek in de praktijk wat je boeit en motiveert. Leren doe je écht in de praktijk! Iedereen, jong of oud, met of zonder diploma’s kan aanschuiven, op locatie of online.

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws en updates

We houden je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de Kruisvereniging en Samen Leren in de Wijk. Houd daarvoor onze website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

MELD JE NU AAN ALS LID VAN DE KRUISVERENIGING!

Help ons de zorg te veranderen door samen en van elkaar te leren