Word lid of donateur en steun De Kruisvereniging. Voor andere zorg: van mens tot mens.

De Kruisvereniging Noord-Brabant zet zich in voor een andere manier van zorg en ondersteuning: van mens tot mens. Dat is zorg zonder hokjes en systemen, zonder standaardpakketten, zonder wachtlijsten, zonder blik op de klok.

Maar met een wijkzuster die tijd en aandacht voor u heeft, die u begrijpt. Die de zorg en ondersteuning regelt die u nodig heeft. Zodat u zo prettig mogelijk verder kunt, zoals u gewend bent.

Wilt u ook de best passende zorg en ondersteuning voor uw vader, moeder, kind, buurman, buurvrouw? Of voor uzelf?

Help ons om deze vorm van zorg en ondersteuning uit te breiden. En bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars en de overheid te bevorderen. Zodat iedereen in Noord-Brabant de zorg en ondersteuning krijgt die hij verdient.

Sluit u net als meer dan 30.000 gezinnen in Noord-Brabant aan bij De Kruisvereniging.
Daarmee:

• steunt u ons werk
  • heeft u invloed op de kwaliteit van de zorg via het Kruiswerk Keurmerk

Bij het lidmaatschap krijgt u bovendien extra ledenvoordeel:

• Korting op uw zorgpremie bij VGZ en CZ
  • 15% korting bij de zorgwinkels
  • Gratis zorghulpmiddelen lenen
  • Gratis 4 maanden loophulpmiddelen
  • 25% korting op het servicepakket, een breed assortiment praktische diensten
  • Gratis hulp bij het regelen van een PGB
  • 15% korting op huurartikelen
  • Ledenblad Kruisvenster (3x per jaar), met cursus- en serviceaanbod

Natuurlijk ben ik lid!
“Wat de wijkzuster allemaal voor mijn moeder regelt, is gewoon fantastisch. Ze fleurt helemaal op doordat ze nu wel de zorg krijgt die ze nodig heeft."

Uw gegevens

Aanhef*
Mevr.Dhr.

Voorletter(s) en Achternaam*

Geboortedatum*

Gegevens partner

Aanhef*
Mevr.Dhr.

Voorletter(s) en Achternaam*

Geboortedatum*

Postcode

Woonplaats*

Telefoon*

Lidmaatschap*
Ik word lid van De Kruisvereniging voor € 19,95 per jaarIk word tientjeslid van De KruisverenigingIk word donateur van De Kruisvereniging

Als donateur wil ik het volgende bedrag per jaar storten

Betaling van contributie

Machtiging
Ja, ik machtig de Kruisvereniging om de jaarlijkse contributie van mijn bank(giro)rekeningnummer te innen.

Bank(giro)rekeningnummer*

Ten name van*