Opleidingsadvies

Wil je werken en leren in de zorg? Loop je al een tijdje rond met het idee voor een carriere-switch? Gaat jouw zorghart sneller kloppen bij de gedachte om een of ander scholingstraject in de zorg te volgen? Of heb je misschien andere vragen?Dan kun je bij ons terecht.

Waarom doen wij dit?
De Kruisvereniging wil dat de juiste mensen op de juiste plaats komen, zodat de inwoners van West-Brabant zich gelukkig prijzen met jou! En… ook belangrijk: dat jij gelukkig bent in je werkomgeving. De kennis en ervaring van de Kruisvereniging op het gebied van de zorg is groot, zowel in de thuiszorg als de zorg in een instelling. Daarnaast heeft de Kruisvereniging een onafhankelijke positie in de zorgwereld omdat zij geen zorgaanbieder is. Wij kunnen jouw belang dus écht centraal stellen. We vinden het belangrijk dat het advies wat je krijgt, afgestemd is op jouw talenten, mogelijkheden en wensen.

Wil je gratis onafhankelijk opleidingsadvies?

Vul dan hieronder het formulier.

Opleidingsadvies

Lidnummer